Brillen
Een bril die past bij je persoonlijkheid? Van Labeke Optics zorgt ervoor.
Grote keuze van de beste topmerken.
Wij nemen graag de tijd met u om de juiste keuze te garanderen.
Het mooie in de brillen.
Met Silhouette is het mooie in de bril gekomen, zij promoveerden de bril tot een manier om zichzelf te zijn. Met zijn diverse kleuren en modellen vindt u immer een model met een kleur die perfect aansluit bij de kleur en présence die u zelf uitstraalt.
Wij zijn om deze bijzonder trots met ons 100% Silhouette-expert certificaat.
De zonnekoning bij Van Labeke Optics is Serengeti. Een zonnebril met een GLAS dat zowel uw gezichtsscherpte verbetert alsook een bescherming biedt in diverse lichtomstandigheden. Serengeti combineert verkleuring, filtering en polarisatie in één glas.
Serengeti-zonnebrillen kunnen bij ons eveneens voorzien worden van origineel Serengeti-glas met CORRECTIE.
Veiligheidsbrillen
Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) hebben als doel de gebruiker te beschermen tegen gevaren op de werkplek.
Zowel het in de handel brengen als het gebruik ervan in het bedrijfsleven is onderworpen aan verschillende Europese wettelijke verplichtingen, zoals o.a. de CE-markering.
De aanwezigheid van de CE-markering geeft aan dat het PBM in kwestie beantwoordt aan de voorschriften. Het doel van de markeringen op een PBM is: aangeven dat de fabrikant verklaart (garandeert) dat het PBM minstens beantwoordt aan de eigenschappen gedefinieerd door de markering in kwestie.
Een gebrek aan of de afwezigheid van markeringen impliceert dat de bril juridisch gezien geen “veiligheidsbril” is. Indien deze bril toch als “veiligheidsbril” verkocht wordt, kan de verkoper aansprakelijk gesteld worden.
Zwembrillen
Geen enkele bril geeft na het eerste gebruik zoveel positieve respons. Elk gesprek vooraf begint op dezelfde manier, voor de zeldzame keer, zal wel duur zijn, …. 1 zaak kunnen wij jullie garanderen: de beleving in het water is echt verrassend, hoe klein de correctie ook is.
Zwembril DELUXE compleet gemonteerd met correctieglas; recht/links aangepast met sferische sterktes variërend tussen +6 en -10 met volgende eigenschappen:
  • Slagvast polycarbonaat
  • Anti-condenslaag
  • 100 % UV bescherming
  • Anti-allergisch (bijv. geen latex)
  • Zoutwaterbestendig
  • Hoofdband verstelbaar

Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op wij staan u graag vrijblijvend bij met advies en inlichtingen!
Onze 30 jaar ervaring spreekt voor zich. Geef ons gerust een seintje via mail of telefonisch of spring gewoon binnen in de winkel / praktijk in de Kerkstraat te Sint-Gillis-Waas.
+32 (0)3 707 07 15